05 January 2006

Selamat Tahun Baru!!!

Huh! Lama sungguh aku tak update blog aku ni. Dari tahun lepas sampai masuk tahun baru. Haha! Tiba-tiba aku asyik bertanya pada diri aku sendiri...

Apakah aku sudah mati rasa untuk menulis?

Entahlah. Aku rasa aku masih perlukan abjad dan bicara untuk menterjemahkan setiap rasa dalam diri aku. Cuma, mungkin sekarang bukan masa yang sesuai. Aku benar-benar berada dalam keserabutan. Seolah-olah segala apa yang aku rasa tak mampu difahami oleh abjad dan bicara. Tak mengapalah. Insya Allah, esok lusa sembuhlah semua ini. Aku akan kembali mengaktifkan diri dalam oranglipis.blogspot ini.

Berikan aku sedikit masa untuk keserabutan ini.

3 comments:

jr said...

jangan le cenggini weh, besela tu bz. tp apa2 pun jgn stop ye, keh sapot dari belakang. hidup lepih!

Anonymous said...

heheh...
sungguh puitis ayat kamu..
huhuhu...
wehh...tak tau nak tulis per ar...

-asy-

nazirah and the greenpower said...

ada masanya emosi dan permasalahan itu akan menggangu entiti-entiti hidup kita. saya banyak kali hadapinya.