28 December 2010

Oranglipis Mencari Pengikut (Follower) ke 50


Tahun 2010 bakal berlabuh tak lama lagi. Sekejap sungguh masa berlalu. Itulah sebabnya aku sayangkan blog oranglipis ni. Segala cerita sejak tahun 2004 masih melekat di ingatan. Rasanya tak pelik kalau aku katakan aku suka baca blog sendiri. Kau orang pun sama kan? Hehehe.

Sepertimana sayangnya aku pada blog ni, seperti itulah sayang aku pada kalian yang sudi singgah di sini. Menjadi pengikut setia dan memberikan komen-komen bernas. Meski aku tahu ada yang singgah kemudian menghilangkan diri. Ada yang sekadar membaca dalam diam. Malah ada yang bosan kerana tak faham apa yang tertulis. Tapi tak mengapa, aku tetap sayangkan kalian semua. Tugas aku adalah menulis. Dan sesekali rasa terharu apabila ada tulisan yang mencuit hati kalian :)

Sempena tahun baru dan sempena menghargai kasih sayang kalian, aku akan berikan hadiah kepada pengikut (follower) yang ke 50. Aku belum putuskan apa hadiahnya. Kita tengok dulu siapa yang menang nanti. Kepada 41 orang yang dah jadi pengikut tu, janganlah kecil hati ye hehehehe. Lets the game begin!



6 tahun menulis dengan hanya 41 pengikut - kecil angkanya tapi maha besar ertinya!

8 comments:

finyz said...

ni la mencee ni.
xpe la aku remove dulu,
tggu smp 49 then aku follow blk,
aci tak beb?
hihihihi.

NizamA said...

x aci! hehehe..
another trick for you, wait until the number gets 50, then remove yourself, then.... got it?

Abah Yie & Ummi Na said...

saya pembaca setia blog ni cuma teramat jarang bagi komen hehehe

Abah Yie & Ummi Na said...

eh, saya blm follow blog ni lah...ada can ni nak jadi yang ke-50

iKhRam said...

alamak..
dah terlepas peluang tu
hahahaha

tp yg best
bila sama2 support blog masing2..
tq

yang benar
ikhram

NizamA said...

saida: hehe silalah jadi follower kalau mahu

ikhram: tak menang pun takpe asalkan support each other yeah! hehehe

@xiM said...

nak unfolo dulu lah kalau camni..

MonizaM said...

azim.. tak baik..buruk siku haha