13 January 2011

Jom Cuti

Cuti panjang datang lagi. Bermula dari cuti Hari Wilayah pada 1 Februari, diikuti cuti tahunan yang dimohon sendiri pada 2 Februari hehe. Seterusnya cuti Tahun Baru Cina pada 3 dan 4 Februari disambung cuti hari Sabtu dan Ahad. Jumlah keseluruhan adalah 6 hari. Kalau rasa-rasa tak cukup, sila ambil cuti sakit pada 31 Januari haha. Ah, Februari sememangnya bulan yang paling dicintai ramai kerana jumlah hari bekerjanya adalah yang paling sedikit berbanding bulan-bulan lain.

Jadi apa perancangan cuti kali ni? Insya Allah nanti aku akan ceritakan tiga tempat menarik sebagai cadangan. Ketiga-tiganya adalah tarikan terbaru di Melaka. Coming soon :)



2 comments:

addy said...

melaka was awesome. kawan-kawan aku surprise kan aku masa birthday yang lepas bawak aku jalan melaka. best. aku suka jonker street, bangunannya memang cun. best untuk photoshoot. melaka banyak tempat menarik ;)

MonizaM said...

it was more awesome coz its your birthday! mesti seronok gila kan! tempat-tempat kat atas ni lagi best.. dah pergi belum?